loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Coating

Wilt u uw nieuwe auto in topconditie behouden of een gebruikte auto in ere herstellen? Dan is dit de perfect oplossing voor u.

Om een nieuw uitziende auto in zijn huidige nieuwstaat te houden is het aanbrengen van een keramische coating een absolute aanrader. De beschermlaag wordt aangebracht in de poriën van de lak waardoor vuil alsook uitwerpselen zich niet kunnen hechten. Wij geven op deze beschermlaag een garantie van 5 jaar op een nieuwe lak en 2 jaar op een gebruikte lak.

U hoeft in deze garantieperiode uw auto enkel maar af te spuiten of licht te wassen om ervoor te zorgen dat uw auto er als nieuw uit blijft zien. Na de behandeling instrueren we u met een simpele wasinstructie en krijgt u een gratis onderhoudspakket om de staat van de keramische coating in absolute topstaat te behouden.

Article Image 0
next.svg
prev.svg

Detailing

Een gebruikte auto wil al eens wat gebruikssporen hebben. Zo gebruiken wij onze auto vaak dagelijks en maken we er ooit aardig wat kilometers mee. Een schone en in nieuwstaat verkerende auto brengt dan zeker ook een fijn gevoel met zich mee. Wij bieden u de mogelijkheid om uw auto te voorzien van een volledige detailing welke inhoud dat uw auto zich na deze behandeling weer in een vernieuwde staat bevind.

Heeft u vragen of bent u geïnteresseerd naar een van onze upgrades? Contacteer ons via het contactformulier of +31 492 72 91 58

 

 

line5.png
whatsapp_button.png
1
Morgen Internet - Zorgeloos website