loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Events

16 april 2023

ASNV Spring Drive

Dit jaar was de eerste editie van de jaarlijkse ASNV Spring Drive en in één zin, een groot SUCCES!!

Met 38 exclusieve auto’s hebben wij een prachtige rit door Nederland, Duitsland en België gereden opzoek naar snelheid, hoogteverschillen en scherpe haarspeldbochten. Deze rit werd halverwege gepauzeerd voor een uitgebreide lunch bij kasteel Bilderberg in Vaals. Een prachtig wit kasteel gelegen in het zuidelijkste puntje van ons land. Met geweld en brullende uitlaten trotseerde we vervolgens gezamenlijk de unieke wegen die het natuurgebied de Eifel te bieden heeft. Een ware belevenis waar deelnemers nog lang over praten.

De tweede stop was Lac de la Gileppe. Een grote stuwdam in een pittoresk Waals dorpje. Hier genoten alle deelnemers van een welverdiende koffie en een lekker stuk taart. Onze rit werd verdergezet richting Helmond. Hier werden we uitgebreid en met open armen ontvangen bij restaurant Nastrium voor een luxe diner. Vijf gerechten en een goede borrel waren de perfecte afsluiting van deze bijzondere dag.

Content Image 7

Springdrive 2024?

Als gevolg van deze terugblik op een succesvolle eerste editie doen wij in 2024 een nieuwe Spring Drive. Ook jij kunt daarbij zijn! Houd onze website en social media in de gaten en wie weet scheuren wij de volgende lente samen door de bergen.

whatsapp_button.png
1
Morgen Internet - Zorgeloos website