loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Events

17 september 2023

Smile Per Mile 2023

ASNV heeft op 17 september 2023 zijn steentje mogen bijdragen aan de geweldige stichting Smile Per Mile!

Deze stichting heeft als doel om (chronisch en ernstig zieke) kinderen met een groot hart voor sportieve en exclusieve auto's een dag om nooit te vergeten te geven. Zo stappen zij naast hun driver in een exclusieve auto om een prachtige rit te maken.

Rond 11 uur was het zover... Met een imposant uitlaatgeluid staan 70 sportauto's aan de start van een rit van 80 kilometer door de mooiste bossen en kleinste landweggetjes opzoek naar de adrenaline die een autohart sneller doet kloppen. In het eerste deel was het wegdek nog vochtig, dit zorgde dan ook voor de nodige slippende bochtjes! Bij de tussenstop op golfbaan Stippelberg konden de deelnemers genieten van een bol ijs of een bak koffie. De zon begon in het tweede deel te schijnen en de kilometertellers wilde bij menig auto's nog wel eens over de toegestane snelheid schieten gevolgd door een grote lach van oor tot oor bij de kinderen. Regels zijn er om te verbreken toch? ;)
Aangekomen bij de finish gingen de kinderen met hun chauffeur op de foto om vervolgens een frietje te halen bij de frietkar.

Content Image 1

Wij willen de organisatie bedanken voor de geweldig georganiseerde dag en kijken alvast uit naar volgend jaar! Mocht je dit lezen en ben je in het bezit van een sportauto? Dan raden we je zeker aan om volgend jaar mee te doen aan de Smile Per Mile!

Inschrijven kan hier: AANMELDEN

Bekijk hier de aftermovie van 17 september 2023!

Met dank aan alle fotografen die zich ingezet hebben voor de onvergetelijke foto's:
Row1photography
Estefano Sangoer
Jim Eijkemans
Rawracingshots

whatsapp_button.png
1
Morgen Internet - Zorgeloos website